Reserveren? Bel ons op 03 644 28 11

Menu

Koude voorgerechten

Tartare di capestante e avocado

Tartaar van sint jacobsvruchten met avocado

Vitello tonnato

Fijne sneetjes kalfsvlees met een mousse van tonijn

Carpaccio di manzo classico

Carpaccio van filet pur met rucola en parmezaan

Duo di bresoala e burrata

Krokant gelaagd torentje van pand carasau, op natuurlijke manier gerijpt rund filet & buratta mozzarella

Warme voorgerechten

Risotto di fregola sarda tostato

Risotto van Sardijnse geroosterde pasta met verse zeevruchten

La bellezza del mare

Duo van kort gegrilde sint jacobsvruchten & scampi's op een zalfje van verse tuinerwten

Animele del rey

Krokant gebakken kalfszwezeriken met foie gras & crème van truffel

Pasta

Tagliolini al tartufo

Fijne pasta met verse truffel schilfers uit Alba & een gepocheerd ei

Malloreddus alla campidanese

Pasta met hartige Sardijnse worst, tomatensaus & saffraan

Spaghetti con vongole veraci

Spaghetti met venusschelpen look en witte wijn

Linguine lecca dite

Pasta met gamba, scampi, venusschelpen, mosselen(seizoen), & licht pikante tomatensaus & afgewerkt met bottarga uit Sardinië

Visgerechten

Delizie di mare

Lijn gevangen zeebaarsfilet geserveerd met een frisse jus van citroen

Gamberoni al sugo fiammato

Gamba's geflambeerd met vernaccia wijn & crème van tomaat

Rombo

wilde tarbot filet geserveerd met een risotto van seizoenschampignons

Vleesgerechten

Corona di agnello alla piemontese

Lamskroon met een krokant korstje van graanmosterd, jus van tijm & rozemarijn

Ossobuco alla milanese

Traag gegaard kalfsschenkel met tuinerwtjes, jonge wortel & tomatensaus

Tagliata alla pizzaiola

Getrancheerde filet pur met een sausje van tomaten, olijfjes & kappertjes

Filetto alla rossini

Filet pur met gebakken foie gras & reductie van barolo

Desserten

Zabaglione al marsala

Sabayon met marsala

Amore di chocolate

Brownie cake met zoute karamel, pecannoten & vanille bourbon ijs

Cassata Siciliana semi freddo

Siciliaans ijs van chocolade, sabayon, room & gekonfijt fruit

Coppa amarena

Vanille bourbon ijs met amarena kersen & opgeklopte room

Tiramisu

Savoiardi koekjes, mascarpone, koffie & amaretto

Seadas

Sardijnse gefrituurde zoete ravioli gevuld met pecorino, geserveerd met ahornsiroop

Millefeuille

Krokant gebakken duizendblad met carpaccio van gekarameliseerde appel & vanille bourbon ijs

Formaggio Italiani Van Tricht

Italiaanse kaasselectie samengesteld door kaassaffineur Van Tricht & Tiziano

Suggesties voorgerechten

Scampi fritti

Scampi fritti met jonge sla & huisgemaakte tartaar

Carpaccio con carciofi

Carpaccio van filet pur met gegrilde artisjok, pecorino kaas schilfers, rucola & afgewerkt met biologisch gerookte olijfolie

Suggesties hoofdgerechten

Risotto di mare

Risotto met het beste uit de zee, afgewerkt met bottarga Sarda

Costellete di agnello

Gemarineerde lamskoteletjes op de gril met gesauteerde groene boontjes & Siciliaanse kerstomaatjes

Ondersteund door Lonely Alien